Het Bos van Anno » Stilteretraite in de natuur

Retraites

Bij een individuele of kleinschalige retraite wordt je door ons op een persoonlijke en liefdevolle manier begeleid. Wij bieden jou een combinatie van een stilteretraite, natuurretraite en wellnessretraite met een zorgvuldig opgebouwd programma. Dit in een veilige omgeving, waarin je helemaal jezelf mag zijn, met alles wat er op dat moment is.
We hebben ruime ervaring in het coachen van mensen en begeleiden je met veel aandacht, liefde en respect in jouw persoonlijke proces van verstilling, bezinning en bewustwording. Dit doen we aan de hand van een zorgvuldig samengesteld programma van activiteiten en ontspanning.

 

Tijdens een retraite wordt er zo min mogelijk gesproken en bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om te voorkomen dat je te veel in je hoofd blijft zitten, terwijl je juist nu je aandacht naar binnen wilt richten, om te voelen wat er is en wat je nodig hebt. We begeleiden jou in het laten aarden en helpen je om van je hoofd naar je hart te gaan. 

 

Voor een optimale natuurbeleving kun je tijdens je retraite in de verwarmde boshut of in je eigen tent verblijven. Door in alle eenvoud en op jezelf (of samen met je partner) in de natuur te zijn, kost het minder moeite om de aandacht naar binnen te richten en te voelen wat er op dit moment is. Het is ook mogelijk om in een zit/slaapkamer van de houten woning te verblijven.

De met liefde klaargemaakte maaltijden, worden zoveel mogelijk met producten uit eigen tuin bereid.


Bij ons staan jouw behoeftes en wensen centraal. Er is bij ons veel mogelijk, maar niets verplicht. Luister goed naar jezelf en voel wat jij op dit moment nodig hebt. Alle activiteiten worden door ons persoonlijk begeleid en vinden bij voorkeur buiten in de natuur plaats.

Sauna, badderen, zwemmen en zonnen in je blootje is voor ons natuurlijk en vanzelfsprekend, maar niet verplicht.

We laten je bij aanmelding een vragenformulier invullen, zodat we beter op jouw persoonlijke behoeften kunnen inspelen.

Tarieven weekendretraite:

Geheel verzorgde kleinschalig weekendretraite:

- met overnachtingen in (gedeelde) zit/slaapkamer of je eigen tent € 280,- pp.

- met overnachtingen in privé zit/slaapkamer (1 of 2 personen) € 320,- pp.

- met overnachtingen in privé boshut in het bos (1 of 2 personen) € 380,- pp.

Geheel verzorgde individuele of duo weekendretraite:

- met overnachtingen in privé zit/slaapkamer € 600,- pp.

- met overnachtingen in de verwarmde boshut € 660,- pp.

Dit is inclusief: het verblijf, alle maaltijden, fruit, koffie, kruidenthee, diverse meditaties, blote-voeten-wandeling, loslaatritueel bij het kampvuur, gebruik hangmat, hottub en sauna.

- Ontvangst op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 14.30 uur, afscheid op zondagmiddag om ca 14.30 uur.

Data eerstvolgende kleinschalige weekendretraites: 27 t/m 29 april 2018, 21 t/m 23 september.