Het Bos van Anno » Hemel- en Aarde healing

Hemel- en Aarde healing

Deze bijzondere en zeer krachtige healing geef ik samen met mijn zielsliefde Merel. De specifieke wisselwerking tussen ons heeft ons ertoe gebracht deze gezamenlijke healingen aan te gaan bieden onder de naam Hemel-en-Aarde healing. Natuurlijk kun je mensen niet scheiden in hemelkinderen en aarde-engelen. Het klinkt wel mooi, maar namen moeten geen eigen leven gaan leiden, vind ik. De realiteit is altijd genuanceerder en je hebt van beide iets in je.

 

Toch dekt Hemel-en-Aarde healing aardig de lading. De energie waar ik mee werk is overwegend 'aards', Merel's energie is meer 'hemels'. Samen kunnen we een zeer grote energetische draagwijdte aan. Van heel ge-aard tot hoog spiritueel. Het is alsof we samen een groter mens zijn, met meer PK, zogezegd. Een situatie waarin één plus één niet twee is, maar veel meer.

 

Wat doen we?

Tijdens een Hemel-en-Aarde healing volgen we allebei onze intuïtie. We gebruiken massage, lichte aanrakingen, handoplegging of aura-healing en verschillende andere technieken. We werken daarbij in verbinding met jou, de Bron/Alles-Dat-Is en met elkaar, zodat er een groot energetisch draagveld wordt gecreëerd, waarin je veilig bent, kunt ontspannen en waarin het mogelijk is diepgaande heling te bewerkstelligen.

 

Mijn energie, aanrakingen en massages helpen je aarden en houden je stevig in je lichaam verankerd. Waar ik blokkades in je lichaam aanraak, komen deze los om te genezen, zodat je energie weer gaat stromen. Ik maak hierbij ook gebruik van de resonantie van grote Himalaya klankschalen om blokkades van binnenuit los te trillen. Mijn specifieke talent is het herstellen van de verbinding met jeZelf.


Vertrouwend op mijn basis, kan Merel haar energiekanaal wijd open zetten en maakt ze blokkades los uit je aura, verhoogt ze de frequentie van je aura tot het voor jou gezonde niveau en bevordert ze je spirituele groei.

Merel's specifieke talent is het herstellen van je verbinding met het Universum, de Bron, of God.


En weet je wat het mooiste is? JijZelf en het Universum zijn in de kern één. We brengen je dus allebei op onze eigen manier terug bij je kern, waar je je eenheid met Alles-Dat-Is kunt ervaren.


Liefde is de grondstof van je bestaan. Het ervaren van onvoorwaardelijke liefde, doordat je daarin wordt ondergedompeld in een Hemel-en-Aarde healing, kan jouw ziel zich doen herinneren hoe het ook alweer was. En als je het toelaat, zal je ziel zich daar ook weer naar gaan gedragen. Je zult liefde overal om je heen herkennen en je zult het uit jezelf voelen opwellen.

 

Doordat we op zo'n diep niveau verbonden zijn en niet constant op elkaar hoeven af te stemmen, kunnen we er allebei helemaal voor je zijn en is er alle ruimte voor jou, met alles wat je bent en alles wat je meeneemt. Door de eenheidsenergie waar je je in bevindt, kan zich, als je dat aan wilt gaan, een diepgaand proces voltrekken, waarbij je fysiek en psychisch als herboren weer tevoorschijn komt. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, waardoor kwalen kunnen verbeteren of verdwijnen.


Deze healing is ook bij uitstek geschikt als je te kampen hebt met problemen in een relatie. Of dat nu een romantische relatie is of een relatie met je kind, ouder of een ander belangrijk persoon. Oud verdriet, bijvoorbeeld ontstaan in relatie tot je ouders, of een onbalans in je mannelijke en vrouwelijke energie, kan naar boven komen om te worden geheeld. Het is daarvoor niet nodig dat je met zijn tweeën komt (maar dat kan natuurlijk wel). Het is voldoende om de genezende energie in jezelf toe te laten. Het proces zet zich daarna vanzelf voort in je relatie of je gezin.


Tot slot is deze healing super ontspannend en geeft een flinke turbo-dosis energie. Je mag je lekker opladen, op alle niveaus uitrusten en simpelweg genieten van een warme, liefdevolle behandeling.


De Hemel-en-Aarde healing is een totaalbehandeling van lichaam en geest en kan gekleed of ongekleed worden ontvangen. Als je de healing ongekleed ondergaat, kan het massage-gedeelte het beste tot zijn recht komen.

De sfeervolle praktijkruimte is aangenaam verwarmd, en er wordt warme kokos- of amandelolie gebruikt. Tijdens de behandeling kun je worden afgedekt met zachte doeken. Als je de healing gekleed ondergaat, komt de nadruk meer op healing te liggen en op de behandeling van de hogere energetische lagen van je aura. Dit betekent niet dat je niet wordt aangeraakt. De energie van je aura staat niet los van je lijf, maar is daar een holistisch onderdeel van.

 

 

Ervaringen met de Hemel-en-Aarde-healing

Het was zo bijzonder... het gevoel wat in mij ontstond .... toen ik weer naar huis ging, voelde ik me zo vol liefde en zo ontspannen en zo met me zelf eens ... heel rustig en gewoon heel anders... net als op veren lopend ... ik heb mijn dochtertje op een manier kunnen omhelzen .. zo voelde dat, heel diep en uitstralend.... ik denk dat ze het ook direct voelde... want ze reageerde ook zo anders zo intens en warm en gevoelig en ik heb er eigenlijk geen woorden voor.... ik moest ook alle beesten in huis aanhalen met heel veel liefde... wat ik echt zo bijzonder vond .. het gevoel van eens zijn ... alles was in me gewoon rond...

Jullie omhelzingen voelden zo groot, zo niet van deze wereld... zo liefdevol, zo beschermend en zo hartelijk en vertrouwd ... jeetje, dat ben ik ... zo voel ik ... die ervaring is niet te beschrijven ... maar me werd wel bewust hoe erg ik me eigenlijk afgesloten heb van dit warme gevoel...

Ik moet aan de afgelopen les denken ... over universele liefde...
Ik ben zoooooooo dankbaar dat ik dat mocht beleven echt waar ... er zijn geen woorden .... dank jullie wel dat jullie me zoooooo veel hebben gegeven ... voel me bijna als een fee...

Dharwa Karma

***

Lieve Anno en Merel, de zwangerschap wordt nu zwaarder. Ik grijp dan bewust terug op de ontzettend fijne healing van jullie. Ik ben bewust bezig geweest met ankeren tijdens de healing en ik heb er nog steeds zoveel ontspanning en heilzaamheid van. Heel erg bedankt dat jullie mij (en de baby) dit hebben gegeven. Jullie toewijding, liefde, veiligheid en integriteit is zo fantastisch. Het was een heerlijk, ontspannen inwijding naar de bevalling toe.

Ellen Russchen