Het Bos van Anno » Intuïtieve Massageworkshop

Intuïtieve massageworkshop

Op 25 en 26 mei 2018 is er weer een massageworkshop aandachtig aanraken.

De workshop is van vrijdagavond 18.00 uur tot zaterdagavond 19.30 uur en wordt begeleid door Ruud, Frans en Pieter. Er is ruimte voor 8 deelnemers.

Voorafgaand aan de workshop kun je vanaf 13.30 uur gebruik maken van de houtgestookte buitensauna en natuurlijke zwemvijver.

 

Massage-talenten (her)ontdekken zichzelf.

Het oefenen in aandachtig aanraken, is een erg leuke aktiviteit. Je kunt ook zeggen, het ontdekken van wat er al is, want massage is zo oud als de mensheid...

Het aanraken met aandacht is bijna nog leuker, dan zelf ontvangen! Daarnaast hebben we gemerkt, dat er altijd kennis uitgewisseld wordt, dus we hebben allemaal iets te brengen.

Voor deze workshop is geen voorkennis vereist. Wel een mooie intentie en een liefdevolle houding.


We beginnen de vrijdagavond met een kennismakingsrondje. Hierna is er een aanraakoefening, met de focus op verschillende deelnemers.

De volgende dag gaan de deelnemers elkaar masseren. We richten de aandacht naar binnen en naar onze vingertoppen en laten onze energie stromen.

 

Deelname:

- Intuïtieve massageworkshop inclusief maaltijden, thee, koffie, fruit met overnachting in de houten woning of in je eigen tent € 160,-

Inclusief gebruik houtgestookte buitensauna en natuurlijke zwemvijver.

- Toeslag overnachting in de boshut (2 personen) € 50,-

Neem voor de overnachting je eigen beddengoed of slaapzak mee.

 

Meer info op: http://www.massagesalonruud.nl/w/workshops_3342

Voor vragen kun je contact met Ruud Buijs opnemen. Tel: 038-8888803