Het Bos van Anno » Houthak- en Vuurcoaching

Houthak- en Vuurcoaching

 

Houthakken is een aardende en meditatieve bezigheid, die je innerlijke vuur aanwakkert en er voor zorgt, dat je na gedane arbeid meditatief in het vuur kunt staren.

Houthakken is een bezigheid, die je helemaal in beslag neemt en er voor zorgt, dat je met beide benen stevig op de grond komt te staan. Houthakken is een effectieve en functionele manier om aan je conditie en spierkracht te werken, waarbij je tegelijkertijd al je woede en frustraties op het hout bot kunt vieren.

 

Bij houthak- en vuurcoaching leer ik jou om op een zo veilig mogelijke manier hout te hakken voor je eigen kampvuur. Ik laat je ervaren hoe je met een goede techniek, op een eenvoudige manier hout kunt splijten, zonder daarvoor al te veel kracht te hoeven gebruiken. 

Door houthak- en vuurcoaching krijg je meer zelfvertrouwen en kom je volledig in je eigen kracht te staan. 

Na het houthakken mag je op een veilige manier je eigen kampvuur op de vuurplaats in het bos stoken en na afloop blussen.

 

Houthak- en vuurcoaching is voor een ieder die wil aarden en op een veilige manier wil leren houthakken en vuurtje stoken. Trek voor het houthakken stevige schoenen aan en draag bij het kampvuur kleding, die niet kan branden (geen fleece).