Het bos van Anno » Eigen-Wijze Retraite

Eigen-Wijze Retraite
Het 'Bos van Anno' is de ideale plek om je in alle rust in de natuur terug te trekken om jouw retraite - óók in coronatijden - op je eigen-wijze manier, vorm te geven.
Tijdens een eigen-wijze retraite ben je helemaal alleen en op jezelf - in je eigen stukje privébos van ca 5000 m2 - op ons afgesloten en maximaal privacy biedende natuurterrein. Dit kan in stilte zonder enige vorm van begeleiding, maar óók in combinatie met begeleiding, coaching, wellness, massage, behandelingen en/of therapeutische wandelingen. 
Afhankelijk van de vorm van jouw retraite, kun je vasten, je eigen sapkuur volgen of je eigen potje koken.

Je kunt gebruik maken van het privé-buitentoilet, de verfrissende (buiten) regendouche en zwemmen of snorkelen in de natuurlijke zwemvijver.

Tussen 8.00 en 21.00 uur kun je gebruik maken van de privé-badkamer op de eerste verdieping van de houten woning.
In de houtgestookte vogelobservatie-sauna en/of hottub (beide bij te boeken) kun je alle spanning van je af laten glijden en heerlijk tot rust komen.
Vanuit een hangmat tussen de bomen kun je de natuur op je in laten werken. Als je in stilte bent, kun je af en toe een ree, haas, vos of egel voorbij zien komen of een groene of roodbonte specht het nest in en uit zien gaan.
's Avonds is het heerlijk vertoeven bij een zelfgestookt kampvuurtje.
Ook voor een naturistische retraite ben je bij ons aan het juiste adres. Op het hele afgesloten natuurterrein, uitgezonderd de oprit, mag je overal in je blootje lopen.            
We laten je bij aanmelding een vragenformulier invullen, zodat we beter op jouw persoonlijke behoeftes kunnen inspelen.
 
De boshut

Op een rustig plekje midden in 'Het bos van Anno' vind je de eenvoudige en prikkelarme boshut (géén wifi) van 12 m2 met houten veranda en vuurplaats. De boshut wordt verwarmd dmv elektrische kachels en is voorzien van een 2-persoons bed met drukverlagend matras van 140x200 cm, tafel met 2 stoelen, cd-speler, koelkast met vriesvak, waterkoker, kruik, dubbele elektrische kookplaat en eet-, drink- en kookgerei. Op een mooie plek tussen de bomen kun je de hangmat ophangen en heerlijk genieten van de rust en stilte in het bos. Tijdens je verblijf heb je de beschikking over een privé buitentoilet en privé badkamer op de eerste verdieping van de houten woning.


Kamperen in het bos of aan het water

Voor nog meer natuurbeleving is het ook mogelijk om in je eigen tentje of ander kampeermiddel op een plek naar keuze te overnachten. Je kunt gebruik maken van de buitenkeuken, vuurplaats en 2-persoons hangmat en eventueel de sauna en/of hottub bijboeken.
Het is ook mogelijk om tijdens je verblijf op een kampvuurtje te koken. Je kunt de aanwezige vuurvaste pannen aan de driepoot boven het vuur hangen of op een vuurrooster koken. 

Tarieven Eigen-Wijze Retraite 2021:
- 1 persoon in de boshut: 3 dagen €200,- # 5 dagen €360,- # 7 dagen €480,- 

- 2 personen in de boshut: 3 dagen €130,- pp. # 5 dagen €240,- pp. # 7 dagen €330,- pp.

- 1 persoon eigen kampeermiddel: 3 dagen €120,- # 5 dagen €220,- # 7 dagen €300,-

- 2 personen met eigen kampeermiddel: 3 dagen €90,- pp. # 5 dagen €170,- pp. # 7 dagen €240,- pp.

Toeristenbelasting en Milieuheffing €3,- pp. per nacht. 

- Privégebruik houtgestookte sauna 4 uur €40,- 

- Privégebruik houtgestookte hottub 4 uur €80,- 

Aankomst: eerste dag vanaf 14.00 uur, vertrek: laatste dag voor 11.00 uur (bij voldoende ruimte kan in overleg afgeweken worden van de standaard aankomst en/of vertrektijd).

 

Eventueel bij te boeken:

- Coaching, healing, blote-voeten wandeling, Trama's- en Blokkades helen, De-Armouring, knuffelsessie, ontspanningsmassage, Tantra en Kashmirische massage.

- Gebruik fiets €5,- per dag.
- Zelfgebakken brood (dag van te voren bestellen) €4,-
- Zelfgemaakte smoothie: bosbessen, appel, banaan €4,-
- Zelfgemaakte jam: bosbes, aardbei, framboos €4,-   
- Biologische kruidenthee uit eigen tuin €4,-
- Biologische courgette of augurken uit eigen tuin €4,-

 

Algemene voorwaarden
Annulering: Bij annulering van je retraite tot 2 weken van tevoren wordt 25% van de totaalsom berekend, binnen 2 weken 50% en binnen één week 100%.

Tarieven voor particulieren inclusief btw, voor bedrijven en ondernemers exclusief btw.