Het Bos van Anno » Klankmassage

Massage van binnenuit

Een klankmassage heeft een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. De resonantie van grote oude Himalaya-klankschalen, Chinese Gong en Sjamanendrum werken sterk harmoniserend, waardoor spanningen en blokkades loslaten. Hierdoor krijgen lichaam en geest de gelegenheid om te herstellen.

 

Je lichaam bestaat voor het overgrote deel uit water. Water kan de resonantie van de Himalaya-klankschalen, Chinese Gong en Sjamanendrum zó goed doorgeven, dat je als het ware van binnenuit gemasseerd wordt. De subtiele trillingen dringen diep in al je weefsels door, waardoor spierspanningen en blokkades als het ware van binnenuit gemasseerd en losgetrild worden. Klachten als onrust, spanning, stress en pijn verminderen en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

 

Een klankmassage heeft een rustgevende werking bij slaapstoornissen en spanningsgerelateerde klachten. Omringd door klank en trilling, kun je loslaten wat je bezig houdt en krijg je nieuwe energie.

Naarmate je meer ontspant en/of vaker een klankmassage hebt ondergaan, zul je merken, dat je steeds dieper kunt ontspannen en je steeds meer bewust wordt.

 

Tijdens een klankmassage kun je makkelijk zittende kleding dragen, zonder knopen en ritsen. De klankschalen worden op en naast je lichaam geplaatst en zachtjes aangeslagen. Je ligt met je ogen dicht en voelt de resonantie van de klankschalen door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan ontspannen en genieten.

Een klankmassage kan 1 of 1,5 uur duren.

Na de behandeling veel water drinken, helpt om de vrijgekomen afvalstoffen snel af te voeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing/reiki en Klankschaalmassage

 

Healing/reiki en klankschaalmassage zijn energetische behandelingen, waarbij ik lichaam en geest als één geheel benader. Door het wegnemen of toevoegen van energie help ik je om jouw energiebalans te herstellen, waardoor je klachten verminderen of verdwijnen. Tijdens een energetische behandeling hoeft er niet gepraat te worden om tot een goed resultaat te komen. Voelen en ervaren wat er op dat moment is, helpen om geestelijke en lichamelijke blokkades rechtstreeks te lijf gaan.  

 

Tijdens een healing/reikibehandeling worden dmv zachte aanrakingen emotionele, geestelijke en lichamelijke blokkades opgeheven en je energiebalans hersteld, waardoor onrust, spanning, stress en pijnklachten verminderen en het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

 

Bij een klankschaalmassage wordt dmv de resonantie van grote oude Himalaya klankschalen emotionele, geestelijke en lichamelijke blokkades als het ware losgetrild, waardoor onrust, spanning, stress en pijnklachten verminderen en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

Tarieven consulten

Healing/reiki €50,- per behandeling (ongeveer 60 minuten).

Klankschaalmassage €50,-per behandeling (ongeveer 45 minuten).

Ter kennismaking: de eerste behandeling voor €30,-