Workshop Intuïtief masseren

Intuïtief masseren is aanraken vanuit je hart, je gevoel en je intuïtie. Jezelf met de ander verbinden en vanuit die verbinding de massage laten ontstaan. In verbinding met jezelf nodig je de ander uit om in contact met zijn/haar lichaam te komen. Niet masseren volgens een bepaalde techniek of vanuit je hoofd, maar afstemmen op de ander en doen wat goed voelt. Een intuïtieve massage is een ontmoeting van mens tot mens en communiceren zonder woorden. 

 

Tijdens een kleinschalige dag-workshop/uitwisseling intuitief masseren gaan we bezig met aandachtig aanraken en voelen wat er is. Je zult ervaren dat de ander met aandacht aanraken vaak nog fijner is dan het zelf ontvangen.

Voor deze workshop/uitwisseling is geen voorkennis vereist, wél een mooie intentie en een liefdevolle houding.


We beginnen met een kennismakingsrondje en dansen op blote voeten. Hierna gaan we met verschillende deelnemers oefenen met aandachtig aanraken. We kiezen iemand om mee te masseren en gaan elkaar vanuit het hart masseren. We richten de aandacht naar binnen, voelen wat er is en laten de energie stromen.

 

Gemengde workshop met 6 tot 8 deelnemers.

Er wordt in tweetallen en soms ook in drietallen gewerkt (4-handenmassage). Met mooi weer kan er buiten in het bos gedanst en gemasseerd worden.

Deelname incl. koffie/thee & vegetarische lunch: € 90,- pp Aanvang 10.00 uur met inloop vanaf 9.30 uur.