Het Bos van Anno » Wie ben ik?
Anno
Gisela

Leven vanuit liefde, vrijheid en verbondenheid 

Mijn naam is Anno. Ik ben een hoogsensitieve, heldervoelende natuurman met een groot hart en een hoog knuffelgehalte. Het geeft mij veel voldoening om mensen op een persoonlijke en liefdevolle manier te begeleiden in het terugvinden van een liefdevolle verbinding met zichzelf én anderen. Door mijn hoge gevoeligheid, diep invoelend vermogen, helende handen en zorgzame aard ben ik in staat om een ander te geven, wat die op dat moment nodig heeft.

Ik word hierin bijgestaan door mijn vrouw Gisela, met wie ik een stabiele open relatie heb. Gisela heeft een heldere kijk en een sterk ontwikkeld psychologisch inzicht in wat een mens beweegt en weet voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing te vinden.

Ik verdiep me graag in de psychologie van de mens, heb een spirituele instelling en sta met beide voeten stevig op de grond. De meeste waarde hecht ik aan ervaringslessen die ik leer in het dagelijkse leven, van de natuur, dieren, mensen en belevenissen die op mijn pad komen. Ze houden mij een spiegel voor, waardoor ik mijzelf en de wereld om me heen steeds beter leer kennen. Ik ben met name de vrouwen in mijn leven dankbaar voor wat ze mij geleerd hebben en de liefde die ik met ze heb mogen delen. Ik leef vanuit liefde, vrijheid en verbondenheid. Ik heb veel liefde te geven en ervaren dat ik van meer dan één vrouw tegelijk kan houden en met ieder van hen een unieke en duurzame relatie op kan bouwen.

Doordat ik in mijn jonge jaren niet goed met mijn hoge gevoeligheid en kwetsbaarheid om kon gaan, heb ik me zodra dat mogelijk was teruggetrokken uit deze, voor mij, te harde maatschappij. Ik heb leren overleven en mijn eigen-wijsheden ontwikkeld. Heb van mijn hoge gevoeligheid mijn (tedere) kracht weten te maken, waardoor ik nu ook voor anderen een rots in de branding kan zijn.

Ik ben iemand die uitgaat van mogelijkheden, in plaats van beperkingen. Ik draag mijn chronisch zieke vrouw - die in een rolstoel zit en 16 uur per dag moet slapen om te overleven - op handen. Ondanks de altijd aanwezige pijn en beperkingen, kan zij ontzettend genieten van wat er op dat moment is en gelukkig zijn. Door de positieve manier waarop zij in het leven staat, is ze voor mij een lichtend voorbeeld.... en kan ze dat ook voor anderen zijn.

Ik heb een grote passie voor het leven en met name voor het zijn in de natuur, muziek die een gevoelige snaar weet te raken en dansen en bewegen in een liefdevolle verbinding met mezelf en een ander. Dit in volledige overgave met wie of wat er op dat moment is.

Ben iemand die zijn dromen leeft en heb al veel van mijn dromen mogen verwezenlijken. Heb in 2002 een mooi en idyllisch plekje in de natuur gevonden en sinds die tijd hard gewerkt om mijn aards paradijsje vorm te geven. Heb speciaal voor deze plek een ecologische houten woning ontworpen en deze ook helemaal zelf gebouwd. Ik probeer zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te leven en in eigen behoeften te voorzien. 

Ik heb bewust voor kinderen gekozen en ze grotendeels zelf opgevoed. Dit in combinatie met de opvang van kinderen én ouders met een gebruiksaanwijzing. Mijn kinderen hebben inmiddels het nest verlaten en leren op eigen benen staan. Hierdoor is er meer rust en ruimte gekomen om mijn rijkdom met anderen te delen. 

Het mooie pad dat we samen bewandelen, is breed genoeg om ook jou een stukje mee te laten lopen...

 

In dit filmpje van RTV Drenthe, waarin ik heel toepasselijk 'knuffelcoach' word genoemd, kun je me wat beter leren kennen.

Filmpje vuurloop Gisela op Eigentijds Festival: Vanuit mijn rolstoel over het vuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om een tekst te typen.