Leven vanuit liefde, vrijheid en verbinding 

Mijn naam is Anno. Ik ben een liefdevolle, integere, intuïtieve, hooggevoelige, heldervoelende, krachtige en kwetsbare natuurman met een groot hart, een vrije geest, een hoog knuffelgehalte en een goed gevoel voor humor.

Het geeft mij veel voldoening om (hoog)gevoelige mensen, slachtoffers van lichamelijk en psychisch geweld en/of seksueel misbruik én mensen met een beperking, op een persoonlijke en liefdevolle manier, te begeleiden in het terugvinden van een liefdevolle verbinding met zichzelf. Deze liefdevolle verbinding met jezelf is noodzakelijk om een werkelijke liefdevolle verbinding met anderen aan te kunnen gaan.

Door mijn hoge gevoeligheid, diep invoelend vermogen, helende handen en zorgzame aard ben ik in staat om een ander te geven wat die op dat moment nodig heeft. Ik wordt hierin bijgestaan door Gisela, met wie ik een langdurige stabiele open relatie heb. Gisela heeft een heldere kijk en een sterk ontwikkeld psychologisch inzicht in wat een mens beweegt en weet voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing te vinden.

Ik ben een aardse en spirituele tantrica die met blote voeten stevig op de grond staat. Ik heb een onderzoekende geest en verdiep me graag in de psychologie van de mens. De meeste waarde hecht ik aan ervaringslessen die ik leer in het dagelijkse leven, van de natuur, dieren, mensen en belevenissen die op mijn pad komen. Ze houden mij een spiegel voor, waardoor ik mijzelf en de wereld om me heen steeds beter leer kennen. Ik ben met name de vrouwen in mijn leven dankbaar voor wat ze mij geleerd hebben en de liefde die ik met ze heb mogen delen.

Doordat ik in mijn jonge jaren niet goed met mijn hoge gevoeligheid en kwetsbaarheid om kon gaan, heb ik me zodra dat mogelijk was teruggetrokken uit deze, voor mij, te harde maatschappij. Ik heb leren overleven en mijn eigen-wijsheden ontwikkeld. Heb van mijn hoge gevoeligheid mijn tedere kracht weten te maken, waardoor ik nu ook voor anderen een rots in de branding kan zijn. Ik ga steeds meer op mijn gevoel vertrouwen en durf steeds meer mijn hart te volgen. Accepteer mezelf zoals ik ben en ben daardoor steeds meer liefde voor mezelf gaan voelen. Ik ervaar nu een overvloed aan liefde in mijn leven. Zoveel liefde, dat ik die óók met anderen kan delen.

Ik ben iemand die uitgaat van mogelijkheden, in plaats van beperkingen. Draag mijn chronisch zieke vrouw - die in een rolstoel zit en minimaal 16 uur per dag moet slapen om te overleven - op handen. Ondanks de altijd aanwezige pijn en beperkingen, kan zij ontzettend genieten van wat er op dat moment is en ook nog eens heel gelukkig zijn. Door de positieve manier waarop zij in het leven staat, is ze voor mij een lichtend voorbeeld en kan ze dat ook voor anderen zijn.

Ik heb een grote passie voor het leven en met name voor de stilte en het zijn in de natuur, muziek die een gevoelige snaar weet te raken en dansen in verbinding met mezelf en een ander tijdens oa Biodanza, Ecstatic Dance en Tantric dance/flow. Dit in volledige overgave met wie of wat er op dat moment is.

Ben iemand die zijn dromen leeft en heb al veel van mijn dromen mogen verwezenlijken. Heb een mooi en idyllisch plekje in de natuur gevonden en hard gewerkt om mijn aards paradijsje vorm te geven. Probeer in mijn zelfgeschapen paradijsje zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te leven en in eigen behoeften te voorzien. 

Ik heb bewust voor kinderen gekozen en ze grotendeels ook zelf opgevoed. Dit in combinatie met de opvang van kinderen én ouders met een gebruiksaanwijzing. Ben de trotse vader van 2 geweldige kinderen, die inmiddels op eigen benen staan. Hierdoor is er meer rust en ruimte gekomen om mijn liefde óók met anderen te kunnen delen. 

Het mooie pad dat wij samen bewandelen, is breed genoeg om ook jou een stukje mee te laten lopen...

 

In dit filmpje van RTV Drenthe, waarin ik heel toepasselijk 'knuffelcoach' word genoemd, kun je me alvast wat beter leren kennen.

Filmpje vuurloop Gisela op het Eigentijds Festival: Vanuit mijn rolstoel over het vuur.