Tantra Yoni massage en de-armouring

Stress, onverwerkte ervaringen, niet geuite emoties en trauma's kunnen zich als (energie)blokkades in je lichaam vastzetten. Op deze plekken kun je spanning, pijn of een verminderd gevoel ervaren.

In je yoni (vulva, vagina én baarmoeder) bewaar je alle opgedane informatie over seksuele ervaringen, zwangerschappen en medische ingrepen.

Verdrongen en onverwerkte trauma's door seksueel misbruik of een seksueel onveilige omgeving kunnen zich in je yoni vastgezet hebben en daar de vrije doorstroom van energie blokkeren.

Dit kan zich uitten in: spanning, angst, verkramping, vaginale droogheid, schaamte, ongevoeligheid, pijn tijdens het vrijen, het onvermogen om te genieten van het vrijen en/of geen orgasme kunnen krijgen.

Veel vrouwen hebben nooit écht contact met hun yoni gemaakt en geen idee van het orgastische vermogen daarvan. Het merendeel van de vrouwen heeft zelfs nog nooit een orgasme tijdens het vrijen gehad.

Vaak blijken er blokkades en verharde weefsels aanwezig te zijn die voor pijn en ongevoeligheid zorgen. Hierdoor kun je minder in je vrouwelijke kracht staan. 

Het doel van tantrische yoni massage is dat er meer ruimte ontstaat om te ontspannen, te genieten en extase te ervaren, zonder dat er door de gever of de ontvanger iets bereikt hoeft te worden. We gaan tijdens de yoni massage en/of de-armouring niet verder dan dat jij van te voren hebt aangegeven en werken niet naar een orgasme toe. Als er orgastische gevoelens ontstaan, zijn die van harte welkom en mogen ongehinderd geuit worden.

Een yoni massage kan helpen om blokkades op te heffen en je energie weer te laten stromen. Je kunt meer ontspannen, komt meer in je vrouwelijke kracht te staan en wordt daardoor creatiever, passievoller en meer orgastisch.

Bij een yoni massage wordt je diep van binnen (aan)geraakt. Dit doe ik in overleg en altijd op een tedere en respectvolle manier.

Je yoni is verbonden met heel je wezen en innerlijke groei. Naarmate je ouder wordt, wordt je lichaam rijper en ontwikkel je je seksueel steeds meer. Lichamelijke en orgastische sensaties nemen met het ouder worden toe.

Een tantra massage - in combinatie met yoni-de-armouring - is er op gericht om door middel van drukpunten en massage in combinatie met diep naar de pijn toe ademen, blokkades, verhardingen, gevoelloosheid en verkrampingen die ontstaan zijn door negatieve ervaringen en overtuigingen in beweging te brengen, te verzachten en te helpen oplossen. Dit kan soms pijnlijk zijn en daar kunnen soms ook heftige emoties bij vrijkomen.

Door mijn respectvolle invoelende aanraking en aandachtige aanwezigheid kunnen de negatieve ervaringen die daar zijn opgeslagen, transformeren naar positieve ervaringen en genieten. Een yoni massage activeert en verbindt al jouw inwendige en uitwendige genotsgebieden met elkaar, waardoor jouw unieke zinnelijkheid en seksualiteit zich kan ontplooien en manifesteren.

Een yonimassage en/of de-armouring zorgt voor meer aanwezigheid, vertrouwen en heling in het bekkengebied. Je gaat je yoni beter voelen en voelen wat ze nodig heeft. Het zorgt het voor minder pijn en spanning in het bekkengebied en een vochtiger yoni, waardoor je meer van het liefdesspel kunt genieten, meer orgastisch wordt en meer levensenergie zult ervaren. Schimmelinfecties en menstruatieklachten verminderen en kunnen zelfs verdwijnen.

Een sessie begint met een gesprek bij een kopje thee waarin je uitleg krijgt, vragen kunt stellen en grenzen worden afgesproken. Hierna volgt een inleidende tantrische massage zodat je lichaam kan ontspannen en je yoni zich wat meer kan openen. Pas als jij zover bent wordt, wordt in overleg én volledige afstemming met jou, je yoni aangeraakt en kan er van binnenuit gemasseerd worden. Het is daarbij belangrijk om goed naar je yoni toe te ademen, te voelen wat daar is en jouw grenzen aan te geven. Ik zorg voor een veilige setting en bewaak de van te voren afgesproken grenzen.

Na de sessie bespreken we wat je tijdens de sessie hebt ervaren en kun je aanbevelingen voor je liefdes- en seksleven mee krijgen, zodat je daar thuis mee aan de slag kunt gaan.

Een tantrische massage inclusief yoni massage/de-armouring kan 2 tot 3 uur duren.

 

Waarom een sessie door een man?

Door de loop der tijden hebben mannen vaak vrouwen gekwetst en beschadigd door mishandeling, seksueel misbruik en door afwezigheid als liefhebbende man en/of vaderfiguur. Wonden die door mannen zijn veroorzaakt, kunnen ook door mannen weer geheeld worden.

Door met mijn mannelijke energie op een integere en liefdevolle manier aanwezig te zijn in jouw persoonlijke proces, zorg ik ervoor dat je (weer) een positieve ervaring met een man ervaart.

Dit zorgt ervoor dat je meer vertrouwen in mannen krijgt en meer in hun aanwezigheid kunt ontspannen en genieten.

Je yoni is een zeer gevoelige, kwetsbare en heilige tempel die ik altijd op een zachte, zorgvuldige, integere en liefdevolle manier behandel.

 

Een yoni massage/de-armouring is géén standaard onderdeel van een tantrische massage en wordt alleen gegeven nadat je daar schriftelijk toestemming voor geeft en de verantwoordelijkheid neemt om je eigen grenzen aan te geven/te bewaken. Tijdens een yoni massage/de-armouring vindt géén seksuele uitwisseling tussen gever en ontvanger plaats.