Het Bos van Anno » Tantraworkshop

Tantraworkshop 

Een tantraworkshop kan individueel, voor een stel of voor een specifieke doelgroep worden gegeven, zowel voor beginners als gevorderden.

Iedereen is welkom: singels en stellen, jong en oud, met veel of met weinig ervaring op tantragebied.

In deze tantrische workshop nodigen we je uit om jezelf op een zachte, liefdevolle manier te ont-moeten en vanuit deze verbinding, de verbinding met de ander aan te gaan. Je mag jezelf letterlijk en figuurlijk spiegelen in de ont-moeting met de ander.

We beginnen de avond met dansen om en diepere verbinding met ons eigen lichaam te maken. Waar stroomt jouw vitale levensenergie? Waar huist jouw verlangen? Durf je echt contact te maken met jouw innerlijke geliefde, jouw eigen centrum van genieten? Heb je de moed om in al je openheid diep te voelen in je buik- en bekkengebied? Hoe trouw kun jij aan je gevoel zijn?
Door de vele oefeningen leer je te luisteren naar je eigen lichaam zodat je vanuit die veilige basis, je eigen wensen en grenzen leert kennen én respecteren, in het volle respect naar de ander. We bouwen de workshop stap voor stap op en zoeken steeds meer de verdiepende verbinding op. 

Dit in een veilige, warme en sfeervolle ruimte onder deskundige begeleiding. 

We gaan elkaar - op een liefdevolle en respectvolle manier - ont-moeten in dans en beweging. Je wordt hierbij op een speelse manier uitgenodigd om af en toe een stapje buiten je comfortzone te zetten. Op deze manier creëren we intense en integere ontmoetingen waarin ieder op zijn of haar eigen unieke manier aanwezig mag zijn. Samen spelen en samen genieten van alles wat er is. We gaan aan de slag met energetische en fysieke tantrische oefeningen om met elkaar in contact te komen, elkaar te ont-moeten, te ontdekken, te verdiepen en vooral samen genieten van wat er is. We gebruiken hiervoor meditatie, verschillende contactoefeningen en massagevormen, een verbonden ademhaling en een reis langs alle zintuigen en nog een heleboel andere zachte, warme, speelse, sprankelende en openende structuren. 

Na de workshop kun je nog even blijven om wat te drinken en na te genieten van het samen-zijn en als je wilt, kun je ook blijven overnachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb