Helende handen

Een energetische healing is een natuurlijke behandeling waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd door middel van energieoverdracht, handoplegging en/of het maken van vloeiende strijkende bewegingen op, boven of langs het lichaam. 

Ik help je om de verbinding met jezelf te herstellen en emotionele, geestelijke en lichamelijke blokkades op te lossen, waardoor je energie weer gaat stromen en het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Door mijn handen op of boven de gevoelige plek(ken) te leggen of daar langs te strijken, kunnen vastgezette blokkades loskomen en genezen. Klachten als onrust, spanning, stress en pijn verminderen of verdwijnen en je energieniveau zal toenemen.

 

Tijdens een energetische healing lig je met gesloten ogen op de behandeltafel. Je hoeft zelf helemaal niets te doen, alleen maar te zijn en te ontvangen wat het Universum/God/Liefde besloten heeft dat jij op dit moment mag ontvangen.

Je kunt tijdens een energetische healing makkelijk zittende kleding dragen, maar als je meer huidcontact op prijs stelt, mag je ze ook uitdoen. Je bent bij mij in veilige handen en welkom met alles wat er op dat moment is. Na de behandeling veel water drinken, helpt om de vrijgekomen afvalstoffen snel af te voeren.