Het bos van Anno » Truffel Ceremonie

Truffelceremonie

Een truffel ceremonie is een psychedelische ceremonie waarbij gebruik wordt gemaakt van psilocybine, de werkzame stof die in magic truffels en paddo's zit.

 

Tijdens een truffel ceremonie maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je kunt tijdens deze reis bij lagen komen waar je normaal gesproken niet bij kunt komen en die je confronteren met wie je werkelijk bent en/of wilt worden. Deze individuele reis kan nieuwe inzichten opleveren en therapeutisch worden gebruikt tegen diverse psychische aandoeningen als depressie, burn-out, onzekerheid, negatief zelfbeeld, angst- en stressklachten.

 

Wij bieden een warme en liefdevolle setting in een veilige omgeving en nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en diep naar binnen te gaan. Wij zijn op de achtergrond aanwezig en begeleiden jou in het werken aan de door jou gestelde doelen. Hierbij maken we gebruik van de stilte, afgestemde muziek en de vrije natuur om ons heen. Op verzoek is het ook mogelijk om de hottub te gebruiken.

 

Na inname duurt het meestal een half uur voordat de eerste effecten merkbaar worden. Je zintuigen gaan beter werken, muziek en geluiden klinken intenser, kleuren worden helderder en de perceptie van de werkelijkheid veranderd. Hoe hoger de dosering, hoe hoger de triplevel en de effecten.

 

Een sessie wordt, afhankelijk van het aantal deelnemers, door 1 of 2 ervaren coaches begeleid en kan ca 6 uur duren. Aansluitend aan de sessie kun je overnachten in de boshut of in de groepsruimte. Na het ontbijt kun je je eigen pad vervolgen.

 

Wij kunnen jou een individuele sessie bieden met persoonlijke begeleiding en keuze uit verschillende soorten psychedelica in alle mogelijke triplevels. Het is ook mogelijk om deze reis samen met je partner en/of reisgenoot te ondernemen. In een persoonlijk (voor)gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

 

Individuele sessie (ca 6 uur) incl. voorgesprek, overnachting & ontbijt: €350,-/Duo sessie €300,- pp.