Het bos van Anno » Truffel Ceremonie

Truffelceremonie

Een truffel ceremonie is een psychedelische ceremonie waarbij gebruik wordt gemaakt van psilocybine, de werkzame stof die in magic truffels en paddo's zit.

 

Tijdens een truffel ceremonie maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je kunt tijdens deze reis bij lagen komen waar je normaal gesproken niet bij kunt komen en die je confronteren met wie je werkelijk bent of wilt zijn. Deze individuele reis kan nieuwe inzichten opleveren en therapeutisch worden gebruikt tegen diverse psychische aandoeningen als depressie, burn-out, onzekerheid, negatief zelfbeeld, angst- en stressklachten.

 

Wij bieden een warme en liefdevolle setting in een veilige omgeving en nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en diep naar binnen te gaan. Wij zijn op de achtergrond aanwezig en begeleiden je in het werken aan de door jou gestelde doelen. Hierbij maken we gebruik van de stilte, speciaal hierop afgestemde muziek en de vrije natuur om ons heen. Op verzoek is het ook mogelijk om de hottub te gebruiken.

 

Na inname duurt het een half uur tot drie kwartier voordat de eerste effecten merkbaar worden. Je zintuigen gaan beter werken, muziek en geluiden klinken intenser, kleuren worden helderder en de perceptie van de werkelijkheid veranderd. Hoe hoger de dosering, hoe hoger de triplevel en de effecten.

 

Een sessie wordt, afhankelijk van het aantal deelnemers, door 1 of 2 ervaren coaches begeleid. Aansluitend aan de sessie kun je overnachten in de boshut of in de groepsruimte. Na het ontbijt kun je je eigen pad vervolgen.

 

Wij kunnen jou een individuele- of duo sessie van ca 6 uur bieden met persoonlijke begeleiding en keuze uit verschillende soorten psychedelica en triplevels. In een persoonlijk (voor)gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

 

Individuele sessie 6 uur: €250,- Duo sessie: €200,- pp.

Aansluitend overnachting plus ontbijt: €50,- pp.