Truffelceremonie

Een truffel ceremonie is een psychedelische ceremonie waarbij gebruik wordt gemaakt van psilocybine, de werkzame stof die in magic truffels en paddo's zit.

 

Tijdens een truffel ceremonie maak je een reis naar je onderbewustzijn. Je kunt tijdens deze reis bij lagen komen waar je normaal gesproken niet bij kunt komen en die je confronteren met wie je werkelijk bent of wilt zijn. Deze individuele reis kan nieuwe inzichten opleveren en therapeutisch worden gebruikt tegen diverse psychische aandoeningen als depressie, burn-out, onzekerheid, negatief zelfbeeld, angst- en stressklachten.

 

Wij bieden een warme en liefdevolle setting in een veilige omgeving en nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en diep naar binnen te gaan. Ik ben op de achtergrond aanwezig en begeleid je in het werken aan de door jou gestelde doelen. 

We maken hierbij gebruik van de stilte, speciaal hierop afgestemde muziek, het warme water van de hottub en de vrije natuur om ons heen.

 

Na inname duurt het een half uur tot drie kwartier voordat de eerste effecten merkbaar worden. Je zintuigen gaan beter werken, muziek en geluiden klinken intenser, kleuren worden helderder en de perceptie van de werkelijkheid veranderd. Hoe hoger de dosering, hoe hoger de triplevel en de bijbehorende effecten.

 

Aan het eind van de sessie is er fruit en soep. 

Na de sessie kun je een maaltijd nuttigen en overnachten in je eigen kampeermiddel, de boshut of groepsruimte. Na het ontbijt kun je je eigen pad vervolgen.

 

Wij kunnen jou een individuele- of duo sessie van ca 6 uur bieden met persoonlijke begeleiding en keuze uit verschillende soorten psychedelica en triplevels. In een persoonlijk (voor)gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

 

Individuele sessie 4-6 uur: €250,- Duo sessie: €200,- pp.

Aansluitend overnachting plus ontbijt: €50,- pp.