Aandacht en tijd voor jezelf

Ontspanningsmassage is een zachte vorm van massage die ervoor zorgt dat lichaam en geest ontspannen en helemaal tot rust kunnen komen.

Even niets 'moeten' en alleen maar 'mogen' ontvangen. Genieten van liefdevolle aanrakingen, strelingen en massagebewegingen over je hele lichaam. Deze massage wordt in principe bloot ontvangen. Het deel dat niet gemasseerd wordt, wordt met een zachte doek afgedekt.

 

Een ontspanningsmassage helpt om denkprocessen tot rust te brengen, je lichaam te voelen en contact met jezelf te maken.

Deze vorm van massage is vooral geschikt, als je veel stress ervaart, vaak hoofdpijn hebt, niet lekker in je vel zit of last hebt van spierspanningen in rug, nek of schouders. Doordat de spieren ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt, vermindert stress. Dit effect wordt versterkt door het gebruik van warme biologische kokosolie en ontspannende muziek op de achtergrond.

Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je op kunt laden, nieuwe energie krijgt en letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten. Een ontspanningsmassage kan, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, 1 of 1,5 uur duren.