Het Bos van Anno » Sauna, Hottub en Kampvuur

Sauna en hottub

Aan het terras van de natuurlijke zwemvijver in 'Het bos van Anno' vind je een houtgestookte hottub en blokhutsauna. Hier kun je in alle vrijheid en privacy gebruik van maken samen met bv je partner of een klein gezelschap. Na gebruik van de sauna of hottub kun je heerlijk afkoelen tijdens een wandelingetje door het bos, onder de verfrissende regendouche, in de dompelton of tijdens een verkoelende duik in de natuurlijke zwemvijver.

In de sauna is het gebruik van een grote badhanddoek verplicht, óók onder je voeten. Je kunt je eigen opgieting verzorgen en hiervoor gebruik maken van de aanwezige etherische oliën en mentholkristallen.

Bij mooi weer kun je lekker relaxen in een ligstoel op het terras aan het water of in een hangmat op de zonneweide of open plek in het bos.

Sauna, badderen, zwemmen en zonnen in je blootje, is voor ons natuurlijk en vanzelfsprekend, maar niet verplicht.

Natuurlijke zwemvijver

De natuurlijke zwemvijver bevat schoon en helder hemelwater.

Het dak van de houten woning wordt gebruikt om elektriciteit én regenwater op te vangen. Via een grindfilter stroomt het water de zwemvijver in en wordt daar door middel van waterplanten en beluchting op een natuurlijke manier gezuiverd.

Kampvuur

Op de vuurplaats in het bos kun je een gezellig kampvuur stoken.

Bij de vuurplaats bevindt zich een houtopslag met kurkdroog hout, water om het vuur te doven en een overdekte buffettafel met verlichting en elektra voor een muziekinstallatie. Draag bij het kampvuur kleding die geen vlam kan vatten (dus géén fleece).

 

Tarieven

- Privégebruik sauna (max 6 personen), zwemvijver en afkoelmogelijkheden € 60,- per 3 uur.

- Privégebruik hottub (max 5 personen), zwemvijver en afkoelmogelijkheden € 75,- per 3 uur.

- Toeslag kampvuur in het bos (max 12 personen) € 60,- per 3 uur.

- Toeslag muziekinstallatie op de vuurplaats of saunaplein € 20,- per 3 uur.