Het bos van Anno » Fifty Shades of Tantra Experience

Tantra ervaren

Een Fifty Shades of Tantra is een liefdevolle tantrische sessie waarin je alles op het gebied van Tantra Dance, Tantra Flow en Tantra Massage zonder (voor)oordeel mag en kunt ervaren.

Tijdens de sessie ben ik op een integere, liefdevolle en respectvolle manier aanwezig en bied ik jou een veilige bedding waarin je helemaal jezelf mag zijn met alles wat er op dat moment is.

Deze Tantrische sessie gaat over voelen, vertrouwen, overgave en bewust met al je zintuigen in het moment aanwezig zijn.

Ik daag je uit om je comfortzone te verlaten en je over te geven aan alles wat is. Dit in de wetenschap en het vertrouwen dat je veilig bent, de volledige controle hebt en op ieder moment kunt stoppen.

We gaan oa geblinddoekt dansen én tantrische oefeningen doen. Geblinddoekt om nog meer overgave te kunnen ervaren. Om nóg beter te kunnen ontvangen is een softe vorm van bondage mogelijk, maar alleen als dat voor jou helemaal okee voelt én met duidelijke afspraken over grenzen. Volledig in het moment zijn en genieten van dansen, strelen, masseren, plagen en uitdagen. Zonder een vooraf bepaald doel, zonder verwachtingen of behoeftes die bevredigt moeten worden. Tijdens een sessie is veel mogelijk, maar er vind géén seksuele uitwisseling plaats.

Als je zo'n sessie spannend vind is dat heel begrijpelijk. We beginnen een sessie daarom altijd met een gesprekje bij een kopje thee met ruimte om te delen.

We maken duidelijke afspraken over onze wensen én grenzen en spreken een stopwoord af voor het geval er een harde grens wordt overschreden. Bij het uitspreken van dit stopwoord wordt de sessie direct beëindigd.

We beginnen rustig en bouwen de sessie langzaam op zodat je in jouw eigen tempo kunt voelen en ervaren wat het met je doet en hoe ver je durft te gaan.

Durf jij de controle los te laten en de uitdaging aan te gaan?