Tantra ervaren

Een Fifty Shades of Tantra is een liefdevolle tantrische sessie waarin je alles op het gebied van Tantra Dance, Tantra Flow en Tantra Massage zonder oordeel mag ervaren.

Tijdens de sessie ben ik op een integere, liefdevolle en respectvolle manier aanwezig en bied ik jou een veilige bedding waarin je helemaal jezelf mag zijn met alles wat er op dat moment is.

Deze Tantrische sessie gaat over voelen, vertrouwen, overgave en bewust met al je zintuigen in het moment aanwezig zijn.

Ik daag je uit om je comfortzone te verlaten en je over te geven aan wat er op dat moment is. Dit in de wetenschap en het vertrouwen dat je veilig bent, de controle hebt en op ieder moment mag stoppen.

We gaan oa geblinddoekt dansen én tantrische oefeningen doen. Geblinddoekt om nog meer overgave te kunnen ervaren. Om nóg beter te kunnen ontvangen en meer overgave te ervaren is hierbij een softe vorm van bondage mogelijk, maar alleen als dat voor jou helemaal okee voelt én met duidelijke afspraken over grenzen. Volledig in het moment zijn en genieten van dansen, strelen, masseren, plagen en uitdagen. Zonder een vooraf bepaald doel, zonder verwachtingen of behoeftes die bevredigt moeten worden. Tijdens een sessie is veel mogelijk, maar vind geen seksuele uitwisseling plaats.

Het is heel begrijpelijk dat zo'n sessie spannend en uitdagend voor jou is. We beginnen daarom met een gesprekje bij een kopje thee met alle ruimte om aan te komen en te delen. We maken afspraken over wensen en grenzen en spreken een woord af voor als het erg spannend begint te worden en een stopwoord voor het geval dat er een harde grens wordt overschreden. Bij het uitspreken van dit stopwoord wordt de sessie direct beëindigd.  

We beginnen rustig en bouwen de sessie langzaam op zodat je in jouw eigen tempo kunt voelen en ervaren wat het met je doet en hoe ver je durft te gaan. Aan het eind van de sessie is het mogelijk om samen te douchen. We eindigen de sessie met een korte evaluatie.

 

Durf jij de controle los te laten en de uitdaging aan te gaan?

Een totale Fifty Shades of Tantra Experience kan, afhankelijk van wat jij wilt ervaren, 2 tot 3 uur duren.