Het bos van Anno » Groepsactiviteiten

Je Eigen-Wijze Groepsactiviteit

Het bos van Anno is zeer geschikt voor het geven van besloten, kleinschalige groepsactiviteiten tot maximaal 16 personen. In alle rust, ruimte en privacy, kun je hier je eigen workshop, cursus, training, zweethut of retraite vorm geven.

Om de rust, privacy en veiligheid van de deelnemers zoveel mogelijk te waarborgen heb je het hele terrein tot je beschikking en gaat de schuifpoort 's nachts én tijdens een activiteit op slot. Op het afgesloten natuurterrein is voldoende kampeer- en parkeergelegenheid.

 

Voor een groepsactiviteit is het mogelijk om gebruik te maken van de eet- en slaapruimtes, toilet, badkamer en multifunctionele ruimte in de houten woning, het boshuisje, de boshut, de zonneweide met trampoline, de natuurweide met zweethut, natuurlijke zwemvijver, houtgestookte vogelobservatie-sauna, houtgestookte hottub en vuurplaats in het bos.

 

Je kunt overnachten in de groepsruimtes van de houten woning, het boshuisje, de boshut of in meegebrachte tenten op de zonneweide. Grenzend aan de  zonneweide bevindt zich de natuurlijke zwemvijver met houtgestookte sauna  en hottub, verfrissende regendouche en buitentoilet.