Vloeibare dans van overgave

Een Kashmirische massage is een vloeiende vrij stromende dans van aanraking, die vanuit de ademhaling ontsaat. Kenmerkend voor deze Tantra massage is de diepe verbondenheid en de zachtheid, waarmee de behandeling wordt gegeven. Een Kashmirische massage is een intuïtieve, meditatieve, liefdevolle en koesterende aanraking van het gehele lichaam. Ik neem je mee op een liefdevolle reis naar alle plekken van je lichaam. Meestal zacht, langzaam, teder en gevoelig, maar soms ook intens en krachtig, in vloeiende steeds doorgaande bewegingen.

 

Een Kashmirische massage nodigt je uit om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn en alles te ervaren wat er door liefdevolle aanraking ervaren wil worden. Dat kunnen gevoelens van weerstand, verdriet of pijn zijn, maar ook gevoelens van opwinding en genot zijn. Je mag deze gevoelens helemaal toelaten en er zonder oordeel laten zijn. Je zult ervaren, dat alle gevoelens aan je voorbij trekken, zonder dat je er iets mee hoeft. Door helemaal in het moment aanwezig te zijn en je volledig over te geven aan deze Kashmirische massage, kun je meer ruimte en vrijheid in jezelf ervaren. Overgave betekent jezelf ont-moeten in wat zich nu aandient. Je geeft je verzet op en ontdekt je eigen waarheid.

 

Door de helende kracht van de liefdevolle aanraking tijdens een Kashmirische massage gaat je natuurlijke levensstroom, je vitale levensenergie en seksuele energie weer vrijer, voller en intenser stromen. Een Kashmirische massage zorgt ervoor, dat je dichter bij jezelf kunt komen en meer gaat voelen. Dat kunnen prettige en aangename gevoelens zijn, maar ook emoties als verdriet en oude pijn kunnen naar boven komen.

Door jezelf regelmatig te voeden met de liefdevolle aanraking en koestering van een Kashmirische massage, zal de behoefte en het verlangen om vrijer, voller en intenser te leven zich ook op andere vlakken in je leven gaan manifesteren. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn in je relatie met je partner, kinderen, familie, vriendschappen en werk.
 

 

Een Kashmirische massage vindt plaats op een comfortabel matras op de grond. We beginnen met een gesprekje bij een kopje thee om in het hier en nu te komen en op elkaar af te stemmen. Na een korte meditatie, waarin we ons dieper op onszelf én elkaar afstemmen, nodig ik je uit om in een koesterende omhelzing op mijn schoot plaats te nemen. In mijn omarming mag je je laten dragen, wiegen en mee laten nemen in de beweging, ontspanning en overgave. Ik vlei je zachtjes achterover en masseer je hele lichaam met warme olie en op de behandeling afgestemde muziek op de achtergrond.

 

Een sessie Kashmirische massage wordt geheel bloot ontvangen om de vloeibaarheid en het vormloze in de meest pure en natuurlijke staat te laten plaatsvinden.