Het bos van Anno » Kleinschalige Groepsretraite

Kleinschalige Groepsretraite

Langzaam gaat de wereld weer open en komt er ruimte om elkaar weer (in het) echt te ontmoeten. Wat hebben wij hier naar uitgekeken! Om dit te vieren organiseren we op 4 en 5 september een 2 daagse retraite waarin verbinden centraal staat.

Verbinden met jezelf en verbinden met de ander. We willen zoveel mogelijk in verbinding met de natuur zijn en, daar waar het weer het toelaat, vindt het programma buiten plaats. Dit doen we op onze prachtige locatie in het bos van Anno.

We zetten meditatie, lichaamswerk, Chi Kung, dans en massage in om tot een diepere verbinding met jezelf en met de ander te komen. Ervaring met lichaamswerk en/of massage is niet noodzakelijk.

 

Na het dagprogramma van de 1e dag gaat de hottub, de sauna en het kampvuur aan en kan je alleen of met elkaar reflecteren op de dag. Het concept is simpel: Niets moet en alles mag er zijn.

Er wordt gewerkt in een kleine groep (maximaal 10 deelnemers).

Deelname: €280,- pp.

Voor inschrijving en/of meer informatie kun je mailen naar: stilteretraite-indenatuur@hotmail.com

 

Programma:

We starten de groepsretraite om half 10. We ontvangen je met koffie/thee en is er gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Om 10 uur start het groepsprogramma waarin het accent ligt op verbinden met jezelf en met de ander. Dit doen we met actieve meditatie, lichaamswerk, dans en massage. Na het dagprogramma is er ruimte voor jezelf. Je kan gebruik maken van de wellness faciliteiten, lekker met een boekje in de hangmat gaan liggen of gezellig met iemand in gesprek gaan bij het kampvuur. De volgende ochtend starten we de dag met een Chi Kung sessie en rollen we met hernieuwde energie de dag in. Ook hier gaan we dansen, doen we lichaamswerk en gaan we elkaar masseren. Aan het einde van het programma wordt je langzaam weer voorbereid op de terugkeer naar huis en zwaaien we je om 16 uur uit.

 

Het programma heeft een vast start- en eindmoment (4 september van 9.30 uur tot 5 september 16.00 uur) echter daar tussen volgen we de flow en de energie van de groep.

 

Bij de prijs inbegrepen is:

  • Verblijf in je eigen tent of op een meer-persoons kamer (toeslag privékamer voor 1 of 2 personen €25,- pp./toeslag boshut met 2-persoons bed €50,- pp.)
  • Maaltijden, fruit, koffie en kruidenthee. De maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch uit eigen tuin.
  • Begeleiding van het dagprogramma.
  • Gebruik hangmat, hottub, sauna en zwemvijver. In het bos van Anno zijn we gewend aan het rondlopen met blote billen. Het is ook prima om in badkleding gebruik te maken van onze faciliteiten. Doe daarin wat goed voor jou voelt.

Niet inbegrepen maar tegen meerprijs door ons te verzorgen:

* Linnenpakket Slapen/Wellness (hoeslaken, dekbedovertrek en handdoeken): €10,- pp.

* Voor-overnachting (incl. ontbijt): €45,- pp. 

* Na-overnachting (incl. diner en ontbijt): €60,- pp.

* Gekoelde drankjes tegen kleine vergoeding.

- Tarieven voor particulieren inclusief btw, voor bedrijven en ondernemers exclusief btw.

Beide dagen worden verzorgd en begeleid door: Anno en Nathalie.

Nathalie is het trotse vrouwtje van labrador pup Marley. Ze werkt als psychosomatisch fysiotherapeut en haptonoom en is gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten. In de jaren waarin zij werkt heeft zij veel ervaring opgedaan in een lichaamsgerichte aanpak bij burnout en trauma. Naast haar opleiding binnen de reguliere gezondheidszorg (zoals Mindfulness binnen de fysiotherapie) heeft ze ook scholing gehad in de complementaire gezondheidszorg (zoals Chakra massage, holistic pulsing, intuïtieve massage en EFT). Ze geeft scholingen en workshops op het gebied van belevingsgericht lichaamswerk en is verbonden aan Je burnout te lijf. Voor meer achtergrond over haar: www.fysioplusoss.nl of www.Jeburnouttelijf.com.