Psychedelische sessies

 

Tripmiddelen zijn hallucinogenen die de waarneming van zintuigen veranderen. Ze kunnen bestaande emoties versterken en de beleving van tijd en ruimte veranderen. Het is een reis naar je onderbewustzijn die je kan helpen bij stukken te komen die je verdrongen hebt, maar ook om psychische aandoeningen als depressie, burn-out, onzekerheid, negatief zelfbeeld, angst- en stressklachten de baas te worden.

 

Psychedelica omvat zowel natuurlijke tripmiddelen als synthetische geestverruimende middelen.

Voorbeelden hiervan zijn: Cannabis, Paddo's, Truffels, LSD, MDMA, Ayahuasca, Changa, DMT, Kambo en Ibogaïne. 
De meest gebruikte natuurlijke tripmiddelen zijn Truffels en Paddenstoelen die de werkzame stof Psilocybine bevatten.

 

Wij kunnen jou een individuele- of duo sessie bieden met persoonlijke begeleiding door een ervaren coach en keuze uit verschillende soorten psychedelica in alle mogelijke triplevels. In een persoonlijk (voor)gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

 

Wij bieden een warme en liefdevolle setting in een veilige omgeving waarin we je nodigen om helemaal jezelf te zijn en diep naar binnen te gaan. Ik ben op de achtergrond aanwezig en begeleid jou in het werken aan de door jou gestelde doelen. 

We maken hierbij gebruik van de stilte en speciaal op de sessie afgestemde muziek. De sessie vindt plaats in een relaxte ruimte, in het warme water van de hottub en de vrije natuur om ons heen. Aan het eind van de sessie is er fruit en soep.

Na de sessie kun je een warme maaltijd nuttigen en overnachten in je eigen kampeermiddel, de boshut of groepsruimte. Na het ontbijt kun je je eigen pad vervolgen.

 

Individuele sessie 4-6 uur: €250,- Duo sessie: €200,- pp.

Aansluitend overnachting plus ontbijt: €50,- pp.