Het bos van Anno » Therapeutische Massage Robostoel

Therapeutische Massage Robostoel

Hierbij presenteren we onze nieuwe Inada Therapina Robo. Deze therapeutische massagestoel tilt massage naar een nieuw niveau met viervoudige hybride rollen in combinatie met A.I.-technologie (kunstmatige intelligentie) om mensenhanden te overtreffen. De programma's zijn ontworpen om met 4D-massage, luchtcompressie, stretching en specifieke programma's de beste massage en ontspanning te geven.

 

We bieden de mogelijkheid om een enkele sessie van ca 30 minuten of een dubbele sessie van ca 50 minuten in de Inada Therapina Robo te boeken.

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

- Full body massage

- Schoudermassage

- Massage en stretching

- Left and right stretch

- Extending stretching

- Total stretching

- Lymph

- Posture adjustment

- Swelling relief

- Fatigue relief

- Forward bending

- Warming-up

- Cooling-down

- Dr. Yoga

- Seated zen meditation

- Ochtendmassage

- Avondmassage

- Music and relex

- Concentration

- Posture adjustment kids

 

NB. De massagestoel is geschikt voor personen tot maximaal 2 meter én 100 kg.

 

S-Track met 4D massage

De Inada Therapina Robo massagestoel is uitgerust met een “S”-vormige track om de natuurlijke kromming van je wervelkolom te volgen. De S-Track zorgt voor een consistente massage van de rollers. 4D hybride quad stijl rollen zijn de meest humanistische rollen ooit. Ze bewegen op en neer, naast elkaar, diep, ondiep, en hebben een variabele snelheid van beweging om menselijke handen na te bootsen.

Hybride rol in quad-stijl

De hybride quad rollers van de Inada Therapina Robo massage stoel zijn ontworpen om de mogelijkheden van menselijke handen te overtreffen. De roller maakt het mogelijk de bovenste en onderste delen van het mechanisme onafhankelijk te laten werken, elk met zijn eigen motor en intensiteit. De rollers zijn voorzien van druksensoren en de airbags achter het mechanisme zijn pneumatisch qua intensiteit aan te passen. Door middel van deze unieke afstelmogelijkheden is een gedetailleerde aanpassing mogelijk voor diepe en minder diepe weefsels.

Kunstmatige intelligentie technologie

Kunstmatige intelligentie detecteert spierstijfheid en massa, afhankelijk van uw huidige fysieke conditie. Het AI-mechanisme past de massage aan de optimale sterkte en tijd aan. De bewegingssnelheid wordt gecontroleerd op basis van de ontvangen belasting, zodat de stijve gebieden dieper en langzamer worden gemasseerd. Zodra de spier is vrijgegeven, zal de massage meer ritmisch zijn.

Body scanning technologie

Door simpelweg in de Inada Robo massagestoel te zitten, worden shiatsu punten automatisch gedetecteerd en geregistreerd voor elke persoon. Ongeacht de grootte, lichaamstype, grootte en vorm van uw spier, zal de massage speciaal voor u worden aangepast.

Gebruikersregistratie met gezichtsherkenning

Inchecken met touchscreen tablet om naam, leeftijd, lengte, voetgrootte, geslacht en gewicht in te voeren. Eenmaal geregistreerd, kunt u uw profiel selecteren door op uw naam te klikken of de automatische gezichtsherkenningsverbinding te gebruiken. Eenmaal in de Robo gezeten, herkent hij je automatisch. 

Luchtcompressiemassage

De luchtcompressie massage van de Inada Robo massagestoel is uniek. De AI luchtcompressie mechanische massage bevindt zich bij de armen en kuiten. De airbags bevinden zich ook in de nek en schouders, schouders, rug- en onderrug, zitting en dijen en voeten. Je hebt totale controle over de intensiteit van de compressiemassage in elke regio door middel van 3 instellingen, maar je kunt het uiteraard ook uit schakelen.

Shiatsumassage

Terwijl de basis van uw nek veilig is, kunnen massages zoals shiatsu of kneden hun werk doen om u te laten op rekken om spanning en druk in uw lichaam te verlichten. Zo kunt u in totale ontspanning geraken.

Schoudermassage

De schoudermassage is uniek in de Inada Therapina Robo massagestoel. Met behulp van Inada’s gepatenteerde technologie wordt de zijrichting verkregen met airbags wanneer het massagemechanisme stevig van achteren duwt om shiatsu-punten te stimuleren, net als een echte masseuse.

Armmassage met vijf vingers

De driedimensionale beweging wordt bereikt door een combinatie van mechanica en AI die de Inada Robo in staat stelt om menselijker te voelen dan de traditionele luchtcompressie armmassage. Met het AI Hybrid-mechanisme kunt u een knedende massage voelen alsof u door menselijke handen wordt gemasseerd.

Massage van dijen en billen

A.I. Hybride rollen strekken zich uit naar de bovenkant van de billen om piriforme spieren los te maken in gebieden van de grote  bilspieren en heupzenuw. Airbags aan de zijkanten van de dijen en stoel om de spieren te ontspannen.

Vijfvingerige kuit- en kniemassage

Uw hele kuiten worden losgemaakt door op-en-neer bewegingen, en het grijpen van uw kuiten. Het AI Hybrid-mechanisme reproduceert een professionele massage door op en neer te bewegen, van links naar rechts en heen en weer als menselijke handen.

Shiatsu deep 3D reflexologie

Rollen onder de zolen van je voeten maken de basis los met het kneden terwijl de airbags je voeten op hun plaats houden om te voorkomen dat ze bewegen.