Een ontmoeting met jezelf

Heb je behoefte om tot jezelf te komen, even niets te moeten, te ontspannen en genieten van wat er is, de aandacht naar binnen te richten en stil te worden? En dat op een vredig en idyllisch plekje in de natuur, ver van alle drukte vandaan? Gun jezelf dan een retraite in de mooie en rustgevende natuur van Drenthe.

Tijdens een retraite leef je zoveel mogelijk in afzondering. In rust en stilte ben je alleen en met jezelf. Hierdoor kun je dichter bij jezelf komen, je aandacht naar binnen richten en voelen wat voor jou op dat moment werkelijk belangrijk is.

 

Bij een kleinschalige weekendretraite wordt je door ons op een persoonlijke en liefdevolle manier begeleid. Wij bieden jou een combinatie van een stilte-retraite, natuur-retraite en wellness-retraite met een zorgvuldig opgebouwd programma. Dit in een veilige omgeving, waarin je helemaal jezelf mag zijn, met alles wat er op dat moment is.
We hebben ruime ervaring in het coachen van mensen en begeleiden je met veel aandacht, liefde en respect in jouw persoonlijke proces van verstilling, bezinning en bewustwording. Dit doen we aan de hand van een zorgvuldig samengesteld programma van activiteiten en ontspanning.

 

Tijdens een retraite wordt er zo min mogelijk gesproken en bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om te voorkomen dat je te veel in je hoofd blijft zitten, terwijl je juist nu je aandacht naar binnen wilt richten, om te voelen wat er is en wat je nodig hebt. We begeleiden jou in het laten aarden en helpen je om van je hoofd naar je hart te gaan. 

 

Voor een optimale natuurbeleving kun je tijdens je retraite in de (verwarmde) boshut of in je eigen tent verblijven. Door in alle eenvoud en op jezelf (of samen met je partner) in de natuur te zijn, kost het minder moeite om de aandacht naar binnen te richten en te voelen wat er op dit moment is. Het is ook mogelijk om in een kamer op de eerste verdieping van de houten woning te overnachten.

De met liefde klaargemaakte maaltijden, worden zoveel mogelijk met biologische producten uit eigen tuin bereid.


Bij ons staan jouw behoeftes en wensen centraal. Er is bij ons veel mogelijk, maar niets verplicht. Luister goed naar jezelf en voel wat jij op dit moment nodig hebt. Alle activiteiten worden door ons persoonlijk begeleid en vinden bij voorkeur buiten in de natuur plaats.

Sauna, badderen, zwemmen en zonnen in je blootje is voor ons natuurlijk en vanzelfsprekend, maar niet verplicht.

We laten je bij aanmelding een vragenformulier invullen, zodat we beter op jouw persoonlijke behoeften kunnen inspelen.

Tarieven kleinschalige weekendretraite (6 tot 10 deelnemers):

- overnachten in groepsruimte of eigen tent €350,- pp.

- overnachten in privé kamer met 2 x 1 persoonsbed óf 2-persoonsbed €400,- pp.

- overnachten in privé boshut met 2-persoonsbed €490,- pp.

- overnachten in pipowagen met 2-persoonsbed €490,- pp.

De tarieven zijn inclusief: verblijf, maaltijden, fruit, koffie, kruidenthee, drankjes, actieve meditaties, blote-voeten-wandeling, dansen, loslaatritueel bij het vuur, gebruik hangmat, hottub, sauna en zwemvijver.

- Ontvangst eerste dag tussen 14.00 en 14.30 uur, afscheid derde dag rond 15.00 uur.

Data kleinschalige weekendretraites: 1 t/m 3 juli

Andere data in overleg.