Het Bos van Anno » Wie zijn wij?

Over ons

Leven vanuit liefde 

Mijn naam is Anno Duiverman. Ik ben een gevoelige en krachtige natuurman met een groot hart en een hoog knuffelgehalte. Het geeft mij veel voldoening om mensen op een persoonlijke en liefdevolle manier te begeleiden in het terugvinden van een liefdevolle verbinding met zichzelf én vanuit die verbinding met anderen. Door mijn hoge gevoeligheid, diep invoelend vermogen, helende handen en zorgzame aard ben ik in staat om een ander te geven, wat die op dat moment nodig heeft. Ik word hierin bijgestaan door Gisela en Merel. Gisela heeft een heldere kijk en sterk ontwikkeld psychologisch inzicht in wat een mens beweegt én weet voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing te vinden. Merel doet haar naam eer aan met haar zang(healing). Ze is natuurgeneeskundige en heelt met haar hoofd, hart en handen.

Op een gemoedelijke, liefdevolle persoonlijke manier begeleiden wij op ons eigen terrein verstillende- én eigen-wijze retraites in de natuur en sjamanistische activiteiten. Samen vormen wij een sterk team en kunnen wij er voor elkaar.... maar ook voor een ander zijn.

Ik verdiep me graag in de psychologie van de mens, heb een spirituele instelling en sta met beide voeten stevig op de grond. De meeste waarde hecht ik aan ervaringslessen die ik leer in het dagelijkse leven, van de natuur, dieren, mensen en belevenissen die op mijn pad komen. Ze houden mij een spiegel voor, waardoor ik mijzelf en de wereld steeds beter leer kennen. Ik ben met name de vrouwen in mijn leven dankbaar voor wat ze mij geleerd hebben en de liefde die ik met ze heb mogen delen. Doordat ik in mijn jonge jaren niet goed met mijn hoge gevoeligheid en kwetsbaarheid om kon gaan, heb ik me zodra dat mogelijk was teruggetrokken uit deze, voor mij, te harde maatschappij. Ik heb leren overleven en mijn eigen-wijsheden ontwikkeld. Heb van mijn hoge gevoeligheid mijn (tedere) kracht weten te maken, waardoor ik nu ook voor anderen een rots in de branding kan zijn.

Ik ben iemand die uitgaat van mogelijkheden, in plaats van beperkingen. Ik draag mijn chronisch zieke vrouw - die in een rolstoel zit en 16 uur per dag moet slapen om te overleven - op handen. Ondanks de altijd aanwezige pijn en beperkingen, kan zij ontzettend genieten van wat er op dat moment is en gelukkig zijn. Door de positieve manier waarop zij in het leven staat, is ze voor mij een lichtend voorbeeld.... en kan ze dat ook voor anderen zijn.

Ik heb een grote passie voor het leven en met name voor het zijn in de natuur, muziek die een gevoelige snaar weet te raken en dansen en bewegen in een liefdevolle verbinding met mezelf én een ander. Dit in volledige overgave met wie of wat er op dat moment is.

Ik ben iemand die zijn dromen leeft en heb al veel van mijn dromen mogen verwezenlijken. Ik heb in 2002 een mooi en idyllisch plekje in de natuur gevonden en sinds die tijd hard gewerkt om mijn aards paradijsje vorm te geven. Speciaal voor deze plek heb ik mijn ecologische houten woning ontworpen en deze ook helemaal zelf gebouwd. Ik probeer zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te leven en in eigen behoeften te voorzien. Heb vele mooie ontmoetingen met dieren in het wild gehad.... heb oa gesnorkeld met dolfijnen, gedoken met manta's en walvishaaien en een reekalf in eigen bos geboren zien worden.

Ik heb bewust voor kinderen gekozen en ze grotendeels zelf opgevoed. Dit in combinatie met de opvang van baby's, kinderen én ouders met een gebruiksaanwijzing. Heb 2 fantastische kinderen én 2 bonuskinderen, met wie ik door de jaren heen een steeds sterkere band heb gekregen. Mijn eigen kinderen hebben inmiddels het nest verlaten en leren op eigen benen te staan. Hierdoor is er meer rust en ruimte gekomen om mijn rijkdom met anderen te delen. 

Het mooie pad dat we samen bewandelen, is breed genoeg om ook jou een stukje mee te laten lopen....

 

In dit filmpje van RTV Drenthe, waarin ik heel toepasselijk 'knuffelcoach' word genoemd, kun je me wat beter leren kennen.

Filmpje vuurloop Gisela op het Eigentijds Festival 2013: vanuit mijn rolstoel over het vuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om een tekst te typen.